ΣΑΝΠ
Ιστορία
Όργανα Σωματείου
Καταστατικό
Ενημέρωση
Συνεργάτες
Φόρμα Επικοινωνίας
Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς και Νήσων - Επίσημος Δικτυακός Τόπος
Εγγραφείτε στο
RSS
Νέα
Συμβουλές
E-mail
Αρχική
Νέα-Προτάσεις
Συμβουλές Διατροφής
,
shape
Διαβάστε τα άρθρα μας
Credin
Αναρτήθηκε στις 16/12/15 , ανήκει στις , από τον
shape
Μοιραστείτε το!
Σχετικά
Σιτηρά και αλλεργία
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Από 1η Μαΐου η δοκιμαστική περίοδος των εφαρμογών
Βασικές αρχές μικροβιολογίας: ή αλλιώς γιατί χαλάνε τα τρόφιμα;
Η επιστημονική κατάρτιση στις επιχειρήσεις τροφίμων
Επέκταση χορήγησης επιδότησης ηλεκτρικής ενέργειας σε αρτοποιεία Ιούλιο-Οκτώβριο 2023
Προζύμι και μεταβολικές διαδικασίες
Δήλωση του ΚΑΔ 10.71 μέχρι 5/12/23 για τους αρτοποιούς με πάροχο τη ΔΕΗ από 1/2/22-31/1/23
5 χρήσιμα tips για να συντηρήσετε τον επαγγελματικό σας φούρνο!
Ημερίδα του ΣΑΝΠ με θέμα “Η πρόκληση των νέων δεδομένων-Κάνω το επόμενο βήμα”
Διαχείριση ασφάλειας των τροφίμων σε μια επιχείρηση
Δημοφιλή
Sorry. No data so far.
Κατηγορίες
Blog News
Uncategorized
Προϊόντα
Συνταγές
Τα νέα του φούρνου