Νέα

Διατροφικά οφέλη από την κατανάλωση ψωμιού με προζύμι

sourdough-bread-with-crispy-crust-wooden-shelf-bakery-goods-traditional-bread-cut-loaf

Το ψωμί με προζύμι είναι μια μορφή τέχνης στην αρτοποιία και  από τη φύση της μια πιο υγιεινή επιλογή.  Το ζυμωτό ψωμί έχει μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από αιώνες. Ο ένζυμος άρτος ήταν γνωστός στους αρχαίους Έλληνες τουλάχιστον από τις αρχές της 5ης π.Χ. χιλιετίας και θεωρείτο, μαζί με τους άλλους καρπούς, ιερό δώρο της [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Με μεγάλη επιτυχία το ενημερωτικό Σεμινάριο με θέμα “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας”

1713255797492

Το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, ενημερωτικό Σεμινάριο με θέμα “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας” στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΒΕΠ την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 και ώρα 18.00 – 20.00 το απόγευμα. Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας ως οικοδεσπότης καλωσόρισε τους [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Ψηφιακή κάρτα εργασίας”

myergani-re-

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα “ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” που θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Β.Ε.Π. «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ», Καραΐσκου 111, Πειραιάς, 3ος όροφος, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης. ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Μέσω της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, το αναβαθμισμένο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Η απόφαση για την παράταση των κυρώσεων της ψηφιακής κάρτας στο λιανεμπόριο και τη βιομηχανια

karta-ergasias1

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση 24595/29-3-2024 με την οποία τροποποιούνται συνολικά 4 αποφάσεις. Αναλυτικά οι αλλαγές: Μέρος Α Τροποποίηση του Μέρους Α «Εφαρμογή Συστήματος Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας – Υποχρέωση Καταχώρησης Ψηφιακών Στοιχείων σχετιζόμενων με το ωράριο απασχόλησης στο Π.Σ. ΕΡγΑνΗ ΙΙ» της υπ’ αρ. 49758/26-5-2022 (Β’ 2668) απόφασης του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων» 1. [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Σιτηρά και αλλεργία

top-view-vegan-baked-products-arrangement

Σύμφωνα με μελέτες οι οποίες έχουν διεξαχθεί, τα σιτηρά έχουν κατακτήσει από τις πρώτες θέσεις στα προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης, με παραδείγματα όπως, το καθημερινό τραπέζι μίας ελληνικής οικογένειας που περιλαμβάνει ψωμί, ενώ ένα σύνηθες πρωινό είναι μπολ με δημητριακά ή φρυγανιές. Τα σιτηρά θεωρούνται αλλεργιογόνες ουσίες, όπως αναφέρεται και στον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011, ως [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Από 1η Μαΐου η δοκιμαστική περίοδος των εφαρμογών

47.ergani-2-keeper-dc73b09e

Δεδομένης της πρώτης εφαρμογής της κάρτας εργασίας στη Βιομηχανία και στο Λιανεμπόριο και δεδομένης της μεταβολής του κατώτατου μισθού τον Απρίλιο του 2024, η δοκιμαστική περίοδο (trial περιβάλλον) των εφαρμογών του ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ για τις επιχειρήσεις θα ξεκινήσει 01/05/2024. Από 1/7/2024 θα ξεκινήσει η πλήρης επιχειρησιακή εφαρμογή του ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »
Σελίδα 1 από 3712345...102030...Τελευταία »