Έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος του ΣΑΝΠ, Γ. Τσουκαλάς

Με μεγάλη οδύνη το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων αποχαιρετά τον Πρόεδρό του Γεώργιο Τσουκαλά, που απεβίωσε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Ο Γεώργιος Τσουκαλάς, με καταγωγή από την Ήπειρο, ακολούθησε το επάγγελμα του αρτοποιού και συνδέθηκε με την ιστορία του Σωματείου από το 1999, οπου συμμετείχε ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο. Δραστηριοποιήθηκε επίσης έντονα και στο χώρο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, καθώς αποτελούσε ενεργό μέλος της από τη θέση του Συμβούλου, ανελλιπώς από το 1999 ως σήμερα.

Μη μπορώντας να κλείσει το ανήσυχο πνεύμα του στα στενά πλαίσια της επιχείρησής του ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το συνδικαλισμό, διατελώντας Γενικός Γραμματέας του Σωματείου από το 2002 – 2005, Αντιπρόεδρος από το 2011 – 2017 και από το 2017 ως σήμερα, ήταν Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων.

Άνθρωπος οξυδερκής, προοδευτικός, ευγενής, με μεγάλη αγάπη για το επάγγελμα του. Ένας οραματιστής που ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντά του ως Πρόεδρος του Σωματείου, όπου η παρουσία του σφράγισε την ανοδική πορεία του Σωματείου τα τελευταία χρόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησαν Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισαν:
- Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου
-Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος Προέδρου
- Να κατατεθεί οικονομική ενίσχυση σε ευαγές ίδρυμα στη μνήμη του

Καλό ταξίδι, Πρόεδρε. Αιωνία σου η μνήμη.

Από την οικογένεια του εκλιπόντος Προέδρου του ΣΑΝΠ γνωστοποιείται ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15.00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στη Βρυσέλλα Φιλιατών, στην Ήπειρο, στον τόπο καταγωγής του εκλιπόντος.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά