Επείγουσα ανακοίνωση του Σωματείου για τον κορονοϊό

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων, σε άμεση συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, θεωρεί υποχρέωσή του να ενημερώσει τα μέλη του για την τήρηση των μέτρων περιορισμού και προστασίας των ίδιων, των εργαζομένων τους και των πελατών τους. Σας εφιστούμε την προσοχή :

· Τα αρτοποιεία λειτουργούν κανονικά – Εφιστούμε την προσοχή σε όσους έχουν τραπεζοκαθίσματα να τα αποσύρουν άμεσα.

· Ανάλογα με την έκταση του καταστήματός μας, επιτρέπουμε την παραμονή εντός του καταστήματος μόνο 3-5 ατόμων και με την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Σας προτείνουμε την ανάρτηση σχετικής πινακίδας σε εμφανές σημείο, εντός και εκτός του καταστήματος, ώστε να συμμορφώνονται οι καταναλωτές και να εισέρχονται σταδιακά και με απόσταση μεταξύ τους.

· Τηρούμε όλους τους γενικούς και ειδικούς κανόνες Υγιεινής. Να απολυμαίνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα βιτρίνες, πάγκους εργασίας και κοινόχρηστα αντικείμενα.

· Ζητάμε από τους πελάτες μας να συμμετέχουν ενεργά στα μέτρα προφύλαξης, αποφεύγοντας ευγενικά κάθε επαφή και χειραψία μαζί τους και προσπαθήστε να έχετε σε εμφανή θέση υγρό απολυμαντικό για τα χέρια. Η πώληση των προϊόντων μας γίνεται πάντα με γάντια και μάσκες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΠ

 

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά