EUROPAIN 2020: Ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες της Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

Για να υποστηρίξει καλύτερα την ταχεία εξέλιξη του τομέα που επαναπροσδιορίζεται συνεχώς, η EUROPAIN έχει επανασχεδιάσει πλήρως το σχήμα και το περιεχόμενο της επόμενης έκδοσής της, καθιστώντας τις επιχειρήσεις και την έμπνευση τους , βασικούς της πυλώνες . Τον ερχόμενο Ιανουάριο, στο Porte de Versailles, όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μελλοντικές τάσεις, να εντοπίσουν αναδυόμενες αγορές, να επινοήσουν νέες έννοιες, να εμπνευστούν για τις νέες τους δημιουργίες και -κυρίως- να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας.

Η Europain θα συγκεντρώσει όλες τις ζωντανές δυνάμεις του κλάδου: θεσμικούς φορείς, συνομοσπονδίες, συνδικαλιστικές ενώσεις καθώς και εκατοντάδες εκθέτες που θα καλύψουν κάθε τους ανάγκη.

Νέος τόπος, νέα μορφή

Η αλλαγή του χρόνου και του τόπου διεξαγωγής της έκθεσης Europain έχει μεγάλη σημασία! Η εγκατάσταση της έκθεσης στην καρδιά του Παρισιού διευκολύνει την πρόσβαση σε επισκέπτες και εκθέτες και επιτρέπει για πρώτη φορά τη διοργάνωση των λεγόμενων «Baking Tours», με άλλα λόγια ξεναγήσεις των επισκεπτών της έκθεσης σε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστεία του Παρισιού που είναι γνωστά για τις πρωτότυπες ιδέες τους.

Διευκόλυνση των B2B’s συναντήσεων και επαφών

Η Europain επιθυμεί πάνω από όλα να καταστεί παράγοντας επιτάχυνσης των επιχειρηματικών συναλλαγών. Για τον σκοπό αυτό, η έκθεση περιλαμβάνει μια σειρά πρωτοποριακών ενεργειών που συνδυάζουν την εμπειρία και τα πρακτικά εργαλεία. Οι δράσεις αυτές έχουν ως στόχο να προάγουν την ανάπτυξη των επισκεπτών, των επιχειρηματιών και των φορέων υλοποίησης έργων, ανεξαρτήτως προέλευσης: Βιοτέχνες, «Σύγχρονοι αρτοποιοί», καταστήματα μικρογευμάτων, Μαζική εστίαση, Παρασκευαστές ζαχαρωδών προϊόντων, Ζαχαροπλάστες, Παρασκευαστές σοκολάτας και παγωτού, Catering, Δίκτυα αρτοποιείων, Υπεραγορές τροφίμων, Χονδρέμποροι κ.λπ.

Επιχειρηματικές συναντήσεις: μια σειρά νέων και δωρεάν επαγγελματικών συναντήσεων που οργανώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επαφών και στοχεύει να φέρει πιο κοντά την προσφορά και τη ζήτηση, με σκοπό τη δημιουργία νέων επαφών και την σύναψη μελλοντικών συνεργασιών. Θέλετε να επενδύσετε σε εξοπλισμό παραγωγής; Επιθυμείτε να ανακαινίσετε το κατάστημά σας; Προτίθεστε να αναπτύξετε μια νέα ιδέα; Επιχειρηματίες, ιδρυτές επιχειρήσεων, βιοτέχνες αυτοαπασχολούμενοι ή μέλη δικτύων θα βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται στον νέο Χώρο ‘’Επιχειρηματικές Συμβουλές’’. Τέλος, ο τομέας των Start-up επιχειρήσεων επανέρχεται εμπλουτισμένος, παρουσιάζοντας μια πλήρη γκάμα ψηφιακών λύσεων και πρωτοφανών καινοτομιών στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων.

Καινοτομίες, δημιουργικότητα και τεχνογνωσία που εμπνέουν

Η πρώτη πηγή έμπνευσης της έκθεσης Europain είναι οι 500 εκθέτες και επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή: η έκθεση συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προσφορά στον κλάδο της στην Γαλλία κατανεμημένη σε τρεις τομείς-κλειδιά: Πώληση -Διαχείριση – Παρασκευή. Η καλύτερη καινοτομία θα τιμηθεί με ένα από τα βραβεία Europain 2020. Μεγάλη καινοτομία της έκθεσης 2020 είναι το Europain Lab, ένα πραγματικό εργαστήριο παραγωγής, εστίασης και πώλησης που θα παρουσιάσει, σε συνθήκες αγοράς και με τους αντίστοιχους περιορισμούς, καινοτομίες που θα φέρουν επανάσταση στην αρτοποιία του αύριο από πλευράς εμπειρίας πελάτη, ψηφιακών λύσεων, σχεδιασμού και προσφοράς μικρογευμάτων.

Εγκατεστημένο σε πραγματικό φούρνο, ο χώρος «Αρτοποιία και Μικρογεύματα» προτείνει στους επισκέπτες σειρά επιδείξεων και πρακτικών λύσεων που θα δώσουν στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φημισμένοι ζαχαροπλάστες, σοκολατοποιοί και παρασκευαστές παγωτού θα μας δείξουν την ανοδική πορεία του κλάδου και θα παρουσιάσουν στο κοινό τεχνικές και συνταγές προσαρμοσμένες στις διαρκώς μεταβαλλόμενες διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών (vegan, βιολογικές, χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη κ.λπ.).

Τέλος, ο Παγκόσμιος διαγωνισμός αρτοποιίας και ο Διεθνής διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής τέχνης θα φέρουν αντιμέτωπους επί τέσσερις ημέρες τους πλέον διακεκριμένους εκπροσώπους της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας παγκοσμίως. Πραγματική πηγή έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες που θα επισκεφθούν την έκθεση!

Η διασφάλιση της ανάπτυξης στηρίζεται στην πρόβλεψη

Διερεύνηση των αλλαγών της αγοράς, ανάλυση των νέων καταναλωτικών συμπεριφορών, μελέτη των νέων διατροφικών συνηθειών…. Το Φόρουμ Europain, τέλος, είναι ένα Think Tank που προτείνει στους επισκέπτες λύσεις ανάπτυξης, χάρη σε μια σειρά από εμπειρογνώμονες και διοικητικά στελέχη του κλάδου της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής που θα ανταλλάξουν στη διάρκεια του τετραημέρου της έκθεσης απόψεις σχετικά με τα επαγγελματικά ζητήματα και τις τρέχουσες προκλήσεις της αγοράς.

11 – 14 Ιανουαρίου 2020 / Αίθουσα 1 / Paris Expo, Porte de Versailles / Γαλλία www.europain.com @Europain @EuropainFrance #europain

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά