Προϊόντα ζύμης

Τα προϊόντα ζύμης είναι κάτι που οι καταναλωτές αγαπούν ιδιαίτερα καθώς, μετά τις πωλήσεις ψωμιού, χαίρουν της προτιμήσεως των περισσότερων. Λόγω απήχησης δε λείπουν από κανένα αρτοποιείο-αρτοζαχαροπλαστείο, ενώ παράλληλα αποτελούν ένα πεδίο στο οποίο η δημιουργία είναι διάχυτη και ένα γερό χαρτί στα χέρια του επαγγελματία για να κάνει τη διαφορά στην ποιότητα και τη γεύση.

Με τα προϊόντα ζύμης ο επαγγελματίας μόνο να κερδίσει μπορεί, αφού είναι κάτι που αγοράζεται σε καθημερινή βάση από τους καταναλωτές όλων των ηλικιών. Σαν προϊόντα προσφέρουν δυνατότητα για μεγάλη ποικιλία και δεκάδες συνδυασμούς γεύσεων.

Σήμα κατατεθέν για το αρτοποιείο-αρτοζαχαροπλαστείο

Μια επιχείρηση χαρακτηρίζεται από τα προϊόντα που διαθέτει στο κοινό. Μετά την ποιότητα, που παίζει τον κυρίαρχο ρόλο, έπονται η πρωτοτυπία, η γεύση και η ποικιλία. Τα προϊόντα ζύμης είναι αυτά με τα οποία ο αρτοποιός μπορεί να αποκτήσει φανατικό κοινό και να τα καθιερώσει ως σήμα κατατεθέν για το αρτοποιείο του. Είναι σημαντικό ο πελάτης να έχει σκοπό που πηγαίνει σε ένα αρτοποιείο. Είναι γιατί ξέρει ότι εκεί θα δοκιμάσει κάτι που δε μπορεί να βρει αλλού. Κάντε για παράδειγμα μία τυρόπιτα με δικό σας χειροποίητο φύλλο και γέμιση με ποιοτικά υλικά και πείστε τον πελάτη σας ότι γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να σας επισκεφτεί ξανά και ξανά.

Δώστε στην επιχείρησή σας «άρωμα» Ελλάδας

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον πολύ μεγάλης μερίδας των καταναλωτών έχει στραφεί στο ντόπιο προϊόν. Κάτι που οι επιχειρήσεις οφείλουν να αφουγκραστούν και στην πράξη να το εντάξουν στον κατάλογο των προσφερόμενων ειδών. Πως θα φαινόταν σε κάποιον αν επισκεφτεί ένα αρτοποιείο στη Σπάρτη και μπορεί να δοκιμάσει στριφτόπιτα Μακεδονίας ή αν κάποιος σε ένα αρτοποιείο στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να γευτεί κρεατόπιτα Κεφαλονιάς; Η γαστρονομία από μόνη της καταρρίπτει σύνορα και αποστάσεις, γιατί να μην το κάνετε κι εσείς. Η προτίμηση ντόπιων πρώτων υλών, από προμηθευτές που εμπιστεύεστε, θα σας εξασφαλίσει την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Ποικιλία, εναλλαγές και επιλογές για όλους

Είναι σημαντικό να μπορείτε να προβλέψετε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ανθρώπων που έρχονται σε εσάς για να αγοράσουν κάποιο προϊόν. Η ποικιλία στα αλμυρά και γλυκά προϊόντα ζύμης είναι σημαντική τόσο για εκείνους που έρχονται σε εσάς αναποφάσιστοι, ως προς την επιλογή τους, όσο και για εκείνους που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης, αφού δε μπορούν να καταναλώσουν π.χ γλουτένη. Να είστε προετοιμασμένοι να μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες, κάτι που θα σας θέσει στο επίκεντρο των προτιμήσεων των πελατών σας. Τα προϊόντα ζύμης είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες και η σωστή αναλογία θα δώσουν μια πετυχημένη ζύμη. Η δεξιοτεχνία του αρτοποιού και η τεχνογνωσία του θα δώσουν στη ζύμη σχήμα και υπόσταση. Η δημιουργικότητα και φαντασία του θα τον βοηθήσουν να φτιάξει μια νόστιμη γέμιση. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, εάν γίνει σωστά, θα το δείτε στα πρόσωπα των πελατών σας!

Πηγή: ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά