Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, 2010

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 20.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Σωματείου. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή Καστέλα του Πειραιά τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, πολλοί Αρτοποιοί, Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης, παρακολούθησαν την τελετή και μετά το πέρας της αρτοκλασίας ακολούθησε δείπνο στο restaurant ¨ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ¨ στο Μικρολίμανο, όπου οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια όμορφη και ευχάριστη βραδιά.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Δημήτριος Ντούρας απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους :

Κύριοι Βουλευτές, Κύριοι Πρόεδροι των αδελφών Σωματείων, Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης, Κυρίες και Κύριοι.

Η Διοίκηση του Σωματείου και εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην καθιερωμένη εκδήλωσή μας προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Σωματείου. Η αποψινή βραδιά είναι μια ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι οι όμορφες οικογενειακές και επαγγελματικές στιγμές δεν είναι ουτοπία.

Το Σωματείο μας, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι πάντα δίπλα στον Αρτοποιό και τις ανάγκες του, ιδιαίτερα σήμερα εν μέσω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που όλοι βιώνουμε. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να αλληλοστηριχθούμε προκειμένου να πετύχουμε.

Ο Φούρνος της Γειτονιάς πρέπει να διατηρήσει τη θέση του μέσα στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, όπου τα δεδομένα διαρκώς μεταβάλλονται. Μην ξεχνάμε ότι ο πιεστικός ανταγωνισμός δεν συγχωρεί. Ζούμε σε μια πραγματικότητα που πρέπει πρώτα απ΄ όλα να την κατανοήσουμε, γιατί κινείται σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που έχει δημιουργήσει άλλες αξίες, άλλες αντιλήψεις, άλλες συμπεριφορές, άλλες πρακτικές. Ένα περιβάλλον που για να του αντισταθείς πρέπει να μπεις στη λογική της ΅δια βίου μάθησης¨, της ΅δια βίου εγρήγορσης΅. Απεναντίας, αν ακολουθήσουμε τη λογική της ΅ δια βίου άρνησης΅, κινδυνεύουμε να φτάσουμε στα όρια της απάθειας.

Καλούμαστε λοιπόν να βγούμε από την άρνηση και την απάθεια και να τεθούμε ΅εν εγρηγόρσει΅ υιοθετώντας τις κατάλληλες πρακτικές. Και αυτό θα το επιτύχουμε με την επικοινωνία, την εξωστρέφεια και την καινοτομία. Η υπεύθυνη στάση από μέρους μας είναι το κλειδί της επιτυχίας και της ανάκαμψης του κλάδου μας.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους απαιτείται η συνεργασία και η αλληλοβοήθεια, η ουσιαστική μεταξύ μας επικοινωνία, που προάγουν την εξέλιξη του κλάδου. Η σημερινή εκδήλωση είναι μια ακόμη ευκαιρία για να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον, με ουσιαστικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο.

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και σας ευχόμαστε Καλή Διασκέδαση.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Σωματείου έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο της ΟΑΕ κ.Μιχάλη Μούσιο, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στα προϊόντα των φούρνων καθώς και στην ανάγκη συνέχισης του καθημερινού αγώνα του Βιοτέχνη Αρτοποιού, προκειμένου να στηρίξει το φρέσκο ψωμί απέναντι στην πίεση των αρτοβιομηχανιών. Τέλος, ευχήθηκε χρόνια πολλά, επαγγελματική ευημερία και καλή διασκέδαση στους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιά κ.Δ.Καρύδης, οι Βουλευτές ΝΔ Β΄ Πειραιά κ.κ.Αν.Νεράντζης και Ι.Τραγάκης, οι Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά κ.κ.Β.Μιχαλολιάκος και Π.Μελάς.

Επίσης παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΟΑΕ κ.Μιχ.Μούσιος, οι τ.Πρόεδροι του ΣΑΝΠ κ.κ. Μιχ.Έξαρχος και Ι.Καλαμπόκας, ο τ.Προέδρος ΣΑΑΠΠ & ΟΑΕ κ.Ν.Νούσιας, ο τ.Ταμίας ΣΑΝΠ κ.Θ.Παπούλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αρτοποιών Αθηαίνου Κύπρου, κ.Γ.Καζάζης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ανατ.Αττικής και Γεν.Γραμματέας της ΟΑΕ κ.Χρ.Κούτσικος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Πάτρας κ.Αθ.Ντούβας , ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αιγίου κ.Αρ.Τηλιγάδας, ο Πρόεδρος και ο Γεν,Γραμματέας του Σωματείου Αρτοποιών Τ.Δ. Πρωτευούσης ΅Ο Αγ.Παντελεήμων΅ κ.κ.Β.Τζώρτζης και Π.Σαχινίδης, αντίστοιχα, και ο Δ/ντής Δ/νσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά κ.Ρ.Λειβαδάρος.

Από τις εταιρείες μας τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Στ.Αντωνόπουλος από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, ο κ.Θ.Κουρλαμπάς από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡ. ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΕΠΕ, η Κα Χατζηκρανιώτη από την εταιρεία ΜΥΛΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΕ, ο κ.Κ.Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗΣ – Α.ΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ο κ.Βενέτης από την εταιρεία ΒΥΖΗΣ ΜΥΛΟΙ ΘΗΒΩ Ν ΑΒΕΕ, ο κ.Αλμπάνης από την εταιρεία ΣΤΕΦΑΝΟΥ – CLIVANEXPORT ΑΕ, ο κ.Τουντόπουλος από την εταιρεία BACKEM – ΑΦΟΙ ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΙ, ο κ.Πολυχρονίδης από την εταιρεία ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΛΑΣ ΑΕ, ο κ.Αντζουλάτος από την εταιρεία ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ, o κ.Χρ.Νούσης , Προμηθευτής Πρώτων Υλών Αρτοποιίας και εκπρόσωποι των εταιρειών ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΒΕΕ, ΜΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ και ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ – ΕΛΛ.ΦΟΥΡΝΟΣ

Παρευρέθησαν ακόμη η κ.Βιλελμίνη Γεωργιλά – Γρίκα, Δ/ντρια της ‘’Εφημερίς των Αρτοποιών’’ ο κ.Γ.Σηφοστρατουδάκης από το περιοδικό ΅Αρτοποιός΅ και ο κ.Τ.Κορμπάκης από το περιοδικό ‘’Βιοτεχνική Αρτοποιία – Ζαχαραπλαστική’’.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Πειραιώς θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει και να αναφέρει τις εταιρείες που με την ευγενική τους χορηγία συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης :

ΒΥΖΗΣ ΜΥΛΟΙ ΘΗΒΩΝ ΑΒΕΕ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Ι.ΚΑΤΣΑΡΗ ΑΕ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΜΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ

ΜΥΛΟΙ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΟΕ

ΜΥΛΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΕ

ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΒΕΕ

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡ. ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΕΠΕ

Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ

Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΠΕ

ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ – ΕΛΛ.ΦΟΥΡΝΟΣ

ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ

ΖΑΝΑΕ

ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ ΑΕΒΕ

BACKEM – ΑΦΟΙ ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΙ

ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά