loader image

Γευστικές Τάσεις 2011 – Γλυκά και Σνακ

Ιούν 10, 2011 | Προτάσεις

Διαχρονική Ποιότητα

Η ζάχαρη και τα σνακ εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια προσιτή πολυτέλεια για τους καταναλωτές σε περιόδους οικονομικής στασιμότητας. Μη σοκολατούχα προϊόντα με πλούσια υφή παρουσίασαν αύξηση από το 2010 ενώ η κατανάλωση σοκολάτας παρέμεινε σε αύξηση.

Μη αναμενόμενοι συνδυασμοί

Ζαχαρωτά και σνακ σε δύο στρώσεις και συνδυασμός γεύσεων σε μία μόνο μπουκιά κυριαρχούν στην ζήτηση του 2011. Επίσης, νέοι και τολμηροί συνδυασμοί φρούτων με μπαχαρικά, έρχονται να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον και να ανανεώσουν το προφίλ των γεύσεων κάθε εποχής.

Φυσικά και πρόσθετα θρεπτικά συστατικά

Τα «έξυπνα» γλυκά και σνακ έρχονται να κυριαρχήσουν στις διατροφικές προτιμήσεις του 2011. Σοκολάτα, βιταμίνες, ίνες, καρποί και υγιεινά συστατικά. Με την στροφή στην θρεπτική αξία, την απειλή βακτηρίων και του κινδύνους της υψηλής επεξεργασίας και τροποποίησης των τροφίμων, διατροφική αξία κάθε επιλογής έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Έξυπνοι και αποδοτικοί συνδυασμοί υλικών, επιπρόσθετη διατροφική αξία, ακατέργαστες πρώτες ύλες, έχουν δυναμική παρουσία.

Blog

Τελευταία Νέα:

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Cookies Επιδόσεων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.