Διευκρινίσεις για τον εφαρμοζόμενο συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση γενικά
Υπαγωγή στον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ των υπηρεσιών εστίασης γενικά – Άρθρο 34 του Ν. 3986/2011 (ΦΕΚ 152Α΄/01.07.2011)
Το αμπαλάζ ως εργαλείο μάρκετινγκ
Η περίοδος των Χριστουγέννων, του Πάσχα καθώς και όλων των εορτών αναδεικνύει τα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία σε πρωταγωνιστές της γεύσης κυρίως...
Πώς να κερδίσουμε νέους και παλιούς πελάτες
Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι το κλειδί Η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών είναι το κλειδί για τη διαφοροποίηση ενός αρτοποιείου μέσα στην αγορά,...
Βιτρίνα, ο “καθρέπτης” του καταστήματος
Η πολυσύνθετη εικόνα της σύγχρονης αγοράς και τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει έχουν αναβαθμίσει το ρόλο που καλείται να παίξει ο παράγοντας...
Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, 2010
Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 20.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου...
Ετήσια χοροεσπερίδα Σωματείου Αρτοποιών Ν.Πειραιά
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Mαρτίου 2011 στο κέντρο διασκεδάσεως ''ΙΕΡΑ ΘΕΑ'' η ετήσια χοροεσπερίδα του Σωματείου Αρτοποιών...
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2011
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Αρτοιποιών Νομού Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11.30π.μ., στο...
Νόμος υπ’ αριθ. 3919 – Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων
Τρεις νέες ποικιλίες σιταριού
Μετά τη 15χρονη προσπάθεια του Ινστιτούτου Σιτηρών είναι έτοιμες να διατεθούν στο εμπόριο Και το όνομα αυτών Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα. Αν και...
O Φούρνος έχει θέση στο Μέλλον
Ο Φούρνος Ο Φούρνος αποτελεί τον πιο ελκυστικό, αρωματικό και γευστικό χώρο σε κάθε γειτονιά, το κατάστημα που όλοι αγαπάνε, εμπιστεύονται και...
Γευστικές Τάσεις 2011 – Γλυκά και Σνακ
Διαχρονική Ποιότητα Η ζάχαρη και τα σνακ εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια προσιτή πολυτέλεια για τους καταναλωτές σε περιόδους οικονομικής...