loader image

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε νέα, ενημερώσεις & άρθρα σχετικά με την αρτοποιία:

Γλυκές Ζύμες

Γλυκές Ζύμες

Οι ζύμες που περιέχουν μεγάλα ποσοστά ζάχαρης είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ζύμες από γευστική αλλά και τεχνολογική άποψη. Θεωρούνται δύσκολες...

Αυτόλυση

Αυτόλυση

Η αυτόλυση είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και απλή διεργασία, η οποία κρύβει πίσω της ένας πολύπλοκο μηχανισμό. Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος να...

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι, Αθήνα, 01.07.2024 Από 1  Ιανουαρίου 2024 εντάσσονται, υποχρεωτικά, στο σύστημα της ψηφιακής κάρτας εργασίας, οι επιχειρήσεις...

Ονοματοδοσία Ψωμιών

Ονοματοδοσία Ψωμιών

«Και τώρα πώς θα το ονομάσουμε;» είναι η εύλογη ερώτηση που ακολουθεί, σχεδόν αμέσως, την επιτυχημένη παραγωγή ενός νέου ψωμιού. Πράγματι, η...

Ψύξη – Κατάψυξη

Ψύξη – Κατάψυξη

Με τον όρο «ψύξη» ή «κατάψυξη» αναφερόμαστε στη δημιουργία συνθηκών χαμηλών θερμοκρασιών, με σκοπό τη χρονική παράταση της συντήρησης των τροφίμων....