loader image

Συνταγή για ταρτάκια

Σεπ 1, 2011 | Συνταγές

Υλικά

250γρ μαργαρίνη μαλακή

130γρ ζάχαρη

100γρ αυγά

500γρ αλεύρι μαλακό

3γρ μπέικιν πάουντερ

4γρ βανίλια σκόνη

5γρ αλάτι ψιλό

Πορτοκαλί ξυσμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε με το σύρμα για 2 λεπτά περίπου το βούτηρο με τη ζάχαρη και το αλάτι μέχρι να αφρατέψει ικανοποιητικά το μίγμα

Προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά,πορτοκάλι,βανίλια συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να γίνει καλή ομογενοποίηση.

Προσθέτουμε το αλεύρι,μπέικιν και ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει ένα σώμα

Τοποθετούμε τη ζύμη σε φορμάκια για ταρτάκια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου

Γεμίζουμε τις ψημένες βάσεις με μαρμελάδα και πάνω ό,τι είδος φρούτου μας αρέσει κατά προτίμηση φρουί γλασέ (κεράσια,βερύκοκο,σύκο)

Blog

Τελευταία Νέα:

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Cookies Επιδόσεων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.