Πιστοποιητικό υγείας εργαζομένων σε επιχειρήσεις
Υποχρεωτική αυτοαπογραφή εταιρειών στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ)
Δυνατότητα επιλογής κατάταξης σε κατώτερη κατηγορία ασφαλιστική κατηγορία του ΟΑΕΕ
Αλλαγή στις ημερομηνίες πληρωμής εισφορών στο ΙΚΑ
Υποβολή καταστάσεων αλεύρων στο ΤΕΑΑ
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2012
Από το Σωματείο Αρτοποιών Ν.Πειραιώς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο...
Δικαιολογητικά για επιστροφή του ειδικού φόρου πετρελαίου κίνησης
Απαλλαγή των αρτοποιείων από την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων
Τιμές εορταστικών προϊόντων και ημέρες λειτουργίας εορτών
Οδηγίες για την καταβολή επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2011 στους αρτεργάτες και υπαλλήλους
Ανακοίνωση Εκλογών Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πρώτα κέικ τυρόγαλου,τώρα αλεύρι σταφυλιού…
Μπορεί να υπάρχει πρωτοπόρος έρευνα, τεχνολογική καινοτομία και παραγωγική εφαρμογή στην Ελλάδα και μάλιστα σε κρίσιμους τομείς, όπως ο...
Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, 2011
Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Αγίου...
Ανακοίνωση σχετικά με την παροχή Νομικών Υπηρεσιών στους Αρτοποιούς του Πειραιά
Συνταγή για ψωμί χωριάτικο (αγιορείτικο)
Υλικά 10kg Χωριάτικο αλεύρι 1,5kg Προζύμι υγρό 200γρ Αλάτι 2kg Προζύμη σε ζύμη Νερό όσο χρειαστεί(παγωμένο) 300-350γρ Mαγιά Εκτέλεση...
Συνταγή για κριτσίνι λιόσπορο
Υλικά 1 κιλό ηλιέλαιο 5 κιλα αλεύρι πολυτελείας 1 κιλό κρασί 0,750 ζάχαρη 0,2 κιλό κονιάκ 1,5% αλάτι 1 κιλό αλεύρι 70% 0,250 βούτυρο 1 κιλό αλεύρι...
Συνταγή για ταρτάκια
Υλικά 250γρ μαργαρίνη μαλακή 130γρ ζάχαρη 100γρ αυγά 500γρ αλεύρι μαλακό 3γρ μπέικιν πάουντερ 4γρ βανίλια σκόνη 5γρ αλάτι ψιλό Πορτοκαλί ξυσμα...