Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, «Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016», που έλαβε χώρα στις 5 και 6 Μαρτίου στο στάδιο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο.

Εντός του 2ήμερου κύκλου των εκδηλώσεων του Πανοράματος, έγινε και η βράβευση του Σωματείου μας, τιμώντας όλους τους Ηπειρώτες φουρναραίους για την διαχρονική και σημαντική προσφορά τους, ως πρεσβευτές της «Ηπειρωτικής κληρονομιάς» στην αποδημία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι και ηγετικά μέλη και από την Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών και από το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιά αντίστοιχα, καθώς επίσης στήθηκε συνεταιρικό περίπτερό τους, όπου διατέθηκαν δωρεάν, ποικίλα προϊόντα αρτοποιΐας για όλους τους παρευρισκομένους. Την γενναιόδωρη προσφορά των προϊόντων, ανέλαβε ο κος Κώστας Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ. Γιαννακούρης & ΣΙΑ ΕΕ, ο οποίος ήταν παρών σε όλη την εκδήλωση μαζί με την σύζυγό του.

Παρακάτω παρατίθενται φωτογραφίες από την διοργάνωση.

Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κος Δημ. Ντούρας, Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Πειραιώς, δίπλα ο κος Χαρ. Μάνος, Πρόεδρος Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων & Περιχώρων, ανάμεσα από τα παιδιά του χορευτικής ομάδας του Πανειπηρωτικού Συνδέσμου, βρίσκεται ο κος Δημ. Λένης, ο Πρόεδρος Πανειπηρωτικού Συνδέσμου και τέως γεν. γραμματέας ΣΑΝΠ.

 

Διάθεση δωρεάν αρτοσκευασμάτων για όλους…

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κος Χρ. Μπαρκας, Μέλος ΔΣ ΣΑΑΠΠ, ο κος Χαρ. Μάνος, Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ, ο κος Σάββας Σιάτρας, μεγάλος καλλιτέχνης του Ηπειρωτικού τραγουδιού, ο κος Σωτήρης Ρίζος, ταμίας ΣΑΑΠΠ και ο κος Δημ. Ντούρας, πρόεδρος του Σωματείου μας.

 

Περίπτερο ΣΑΑΠΠ & ΣΑΝΠ

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κος Σωτήρης Ρίζος, ταμίας ΣΑΑΠΠ, ο κος Κώστας Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ. Γιαννακούρης & ΣΙΑ ΕΕ με την σύζυγό του στα δεξιά, ο κος Χαρ. Μάνος, Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ και ο κος Ιάσωνας Καπλάνης, μέλος ΔΣ της ΣΑΑΠΠ.

Το βραβείο μας!

Ως Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς, νιώθουμε τιμή και ευγνωμοσύνη για την συμμετοχή μας αλλά και για την διοργάνωση γενικότερα τέτοιων εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν την ελληνική κουλτούρα, φιλοξενία, και την χαρά που προσφέρει η εργασία με «μεράκι». Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, για ακόμη μία άρτια καθ’όλα διοργάνωση.

 

Από το Σωματείο.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά