Ετήσια χοροεσπερίδα Σωματείου Αρτοποιών Ν.Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Mαρτίου 2011 στο κέντρο διασκεδάσεως ”ΙΕΡΑ ΘΕΑ” η ετήσια χοροεσπερίδα του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Πειραιώς, όπου συμμετείχαν Συνάδελφοι, Φίλοι και Συνεργάτες του κλάδου.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του κέντρου και το αστείρευτο κέφι των καταξιωμένων καλλιτεχνών ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΕΥΑΣ ΜΙΛΛΥ & του συγκροτήματος 48 ΩΡΕΣ, κράτησαν ευχάριστη συντροφιά και χάρισαν μια όμορφη βραδιά στους παρευρισκομένους.

Τη χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ.Ευ.Τσίτουρας, ο Δ/ντής της Δ/νσης Ανάπτυξης & Βιομηχανίας Πειραιά κ.Ρ.Λειβαδάρος, ο Οικονομικός .Επόπτης της ΟΑΕ κ.Πρ.Τσουκαλάς ως εκπρόσωπος της ΟΑΕ, ο Πρόεδρος της ΣΑΑΠΠ & τ.Πρόεδρος ΣΑΝΠ κ.Γ.Καλαμπόκας, ο Αντ/δρος του Σωματείου Αρτοποιών Αιγίου & Σύμβουλος της ΟΑΕ κ.Ανδ.Παπαϊωάννου και ο Γεν.Γραμματέας της Συντεχνίας Αρτοποιών Τ.Δ. Πρωτευούσης ΅Ο Αγ.Παντελεήμων ΅ κ.Σαχινίδης.

Από τις εταιρείες παρέστησαν : οι κ.κ. Δ. & Στ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, ο κ.Μπρακόπουλος από την εταιρεία ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ – ΕΛΛ.ΦΟΥΡΝΟΣ, o κ.Καραχάλιος από την εταιρεία ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ, ο κ.Κουρλαμπάς από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡ. ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, η κ.Χατζηκρανιώτη από την εταιρεία ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΕ, o κ.Β.Νούσης από την εταιρεία ΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΠΡ.ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ & ΖΑΧ/ΚΗΣ – και εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ, ΒΑΣ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ & ΣΙΑ ΟΕ, ΖΑΝΑΕ, ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ, ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ, FAMIGLIA AE.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Πειραιώς θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και να αναφέρει τις εταιρείες που, με τις ευγενικές τους χορηγίες , συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας:

Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ

Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Ι.ΚΑΤΣΑΡΗ ΑΕ

ΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΠΡ.ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ

ΝΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΠΡ.ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΊΑΣ

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά