Γιορτή Αγίου Δημητρίου 2015.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε με  λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Σωματείου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας, όπου Αρτοποιοί, Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης, παρακολούθησαν την τελετή και μετά το πέρας της αρτοκλασίας ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο «Vosporos» στην περιοχή Μικρολίμανο στον Πειραιά.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Βουλευτής της ΝΔ Β΄Πειραιά κ. Ι.Τραγάκης, ο Βουλευτής της  ΝΔ  Α΄Πειραιά κ. Κ.Κατσαφάδος, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ. κ.Ι.Μελάς & Α.Βεντούρης, ο τ.Δ/ντής  Δ/νσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά κ. Ρ.Λειβαδάρος, ο τ.Πρόεδρος ΣΑΝΠ & ΟΑΕ κ. Ηλ.Έξαρχος, οι τ.Πρόεδροι ΣΑΝΠ κ. κ.Δ.Ντάκας, Μ.Έξαρχος και Ι.Καλαμπόκας, ο τ.Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ & ΟΑΕ  κ. Ν.Νούσιας, ο τ.Γεν.Γραμματέας ΣΑΝΠ κ. Χ.Πάντος, ο τ.Γεν.Γραμματέας ΣΑΝΠ & Πρόεδρος του ΗΣΠ κ. Δ.Λένης, ο Β΄Αντιπρόεδρος της ΟΑΕ  κ. Ι.Μάνος, ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών κ. Χ.Μάνος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κορινθίας κ.Ι.Βακάλογλου, ο Πρόεδρος και ο Γεν.Γραμματέας του Σωματείου Αρτοποιών Αιγίου κ. κ.Αρ.Τηλιγάδας και Δ.Θεοδωρόπουλος αντίστοιχα, ο κ. Ανδρ.Παπαϊωάννου Αντιπρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αιγίου και Οικονομικός Επόπτης της ΟΑΕ.

Παρευρέθησαν επίσης η κ.Βιλελμίνη Γεωργιλά, Δ/ντρια της Εφημερίδας με τίτλο
«Η Νέα  Εφημερίς  Αρτοποιών» και ο κ. Γ.Σηφοστρατουδάκης Δ/ντής στο περιοδικό
«Ο Αρτοποιός και η δουλειά του».

Από  τις  εταιρείες  μας  τίμησαν με  την  παρουσία  τους :
Οι κ. κ.Δ.Αντωνόπουλος & Στ.Αντωνόπουλος από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΒΕΕ, ο κ. Δ.Δρακουλάκης από την εταιρεία Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, ο κ. Θ.Κουρλαμπάς από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡ.ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΕΠΕ, ο κ. Κ.Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ ΕΕ και εκπρόσωποι των εταιρειών ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ, MYΛOI ΛOYΛH AE, ΝΟΥΣΗΣ Σ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, CLIVANEXPORT ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΕ.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιοθεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ  ΑΕ για την ευγενική χορηγία   με την οποία κάλυψε μέρος της σημερινής μας εκδήλωσης.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά