loader image

Συνταγή για κριτσίνι λιόσπορο

Σεπ 1, 2011 | Συνταγές

Υλικά

1 κιλό ηλιέλαιο

5 κιλα αλεύρι πολυτελείας

1 κιλό κρασί

0,750 ζάχαρη

0,2 κιλό κονιάκ

1,5% αλάτι

1 κιλό αλεύρι 70%

0,250 βούτυρο

1 κιλό αλεύρι ολικής

0,250 γάλα σκόνη

1 κιλό αλευρι πολύσπορο

60% νερό

40 γρ σόδα

100 γρ. μπεικίν

20 γρ. αλατι

Εκτέλεση

Ζυμωνούμε ολα τα υλικά μαζί 10 λεπτά αργή, 5 λεπτά γρήγορη

Πλάθουμε σε μπαστουνακια των 30 γρ.

Κόβουμε τη ζύμη 50 γρ. πλαθούμε σε μπαστουνάκια

Τα βουτάμε στο νερό και στη συνέχεια στο λιόσπορο

Βουτάμε στο νερό και στη συνέχεια στο σούσαμι

Ψήσιμο 25 λεπτά στους 230

Blog

Τελευταία Νέα:

Αυτόλυση

Αυτόλυση

Η αυτόλυση είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και απλή διεργασία, η οποία κρύβει πίσω της ένας πολύπλοκο μηχανισμό. Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος να...