Υλικά
250γρ μαργαρίνη μαλακή
130γρ ζάχαρη
100γρ αυγά
500γρ αλεύρι μαλακό
3γρ μπέικιν πάουντερ
4γρ βανίλια σκόνη
5γρ αλάτι ψιλό
Πορτοκαλί ξυσμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με το σύρμα για 2 λεπτά περίπου το βούτηρο με τη ζάχαρη και το αλάτι μέχρι να αφρατέψει ικανοποιητικά το μίγμα
Προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά,πορτοκάλι,βανίλια συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να γίνει καλή ομογενοποίηση.
Προσθέτουμε το αλεύρι,μπέικιν και ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει ένα σώμα
Τοποθετούμε τη ζύμη σε φορμάκια για ταρτάκια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου
Γεμίζουμε τις ψημένες βάσεις με μαρμελάδα και πάνω ό,τι είδος φρούτου μας αρέσει κατά προτίμηση φρουί γλασέ (κεράσια,βερύκοκο,σύκο)