Γευστικές Τάσεις 2011 – Γλυκά και Σνακ

Διαχρονική Ποιότητα

Η ζάχαρη και τα σνακ εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια προσιτή πολυτέλεια για τους καταναλωτές σε περιόδους οικονομικής στασιμότητας. Μη σοκολατούχα προϊόντα με πλούσια υφή παρουσίασαν αύξηση από το 2010 ενώ η κατανάλωση σοκολάτας παρέμεινε σε αύξηση.

Μη αναμενόμενοι συνδυασμοί

Ζαχαρωτά και σνακ σε δύο στρώσεις και συνδυασμός γεύσεων σε μία μόνο μπουκιά κυριαρχούν στην ζήτηση του 2011. Επίσης, νέοι και τολμηροί συνδυασμοί φρούτων με μπαχαρικά, έρχονται να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον και να ανανεώσουν το προφίλ των γεύσεων κάθε εποχής.

Φυσικά και πρόσθετα θρεπτικά συστατικά

Τα «έξυπνα» γλυκά και σνακ έρχονται να κυριαρχήσουν στις διατροφικές προτιμήσεις του 2011. Σοκολάτα, βιταμίνες, ίνες, καρποί και υγιεινά συστατικά. Με την στροφή στην θρεπτική αξία, την απειλή βακτηρίων και του κινδύνους της υψηλής επεξεργασίας και τροποποίησης των τροφίμων, διατροφική αξία κάθε επιλογής έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Έξυπνοι και αποδοτικοί συνδυασμοί υλικών, επιπρόσθετη διατροφική αξία, ακατέργαστες πρώτες ύλες, έχουν δυναμική παρουσία.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά