Ενημέρωση

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2011

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Αρτοιποιών Νομού Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11.30π.μ., στο Ξενοδοχείο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΟΞΕΝΙΑ. Την εορταστική αυτή εκδήλωση, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τίμησαν με την παρουσία τους συνάδελφοι Αρτοποιοί με τις συζύγους και τα παιδιά τους καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της τάξης. Ο [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Τρεις νέες ποικιλίες σιταριού

Champ_de_Ble_2

Μετά τη 15χρονη προσπάθεια του Ινστιτούτου Σιτηρών είναι έτοιμες να διατεθούν στο εμπόριο Και το όνομα αυτών Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα. Αν και παραπέμπουν στο εορτολόγιο και σε επωνυμίες θρησκευτικών οργανώσεων και ΜΚΟ πρόκειται για ποικιλίες σκληρού σιταριού. Είναι τρεις ελληνικές ποικιλίες, «καρπός» 15χρονης προσπάθειας ερευνητών του Ινστιτούτου Σιτηρών που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (ανήκει [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

O Φούρνος έχει θέση στο Μέλλον

breads_1

Ο Φούρνος Ο Φούρνος αποτελεί τον πιο ελκυστικό, αρωματικό και γευστικό χώρο σε κάθε γειτονιά, το κατάστημα που όλοι αγαπάνε, εμπιστεύονται και επισκέπτονται σχεδόν σε καθημερινή βάση! Ο «Βιοτεχνικός Φούρνος» από τις πρώτες πρωινές ώρες, που ξεκινάει το ζύμωμα και το φούρνισμα των ψωμιών, μέχρι αργά το βράδυ που παραμένει ανοιχτός, προσφέρει κάθε είδους αρτοποιητικό [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Γευστικές Τάσεις 2011 – Γλυκά και Σνακ

flavour trends

Διαχρονική Ποιότητα Η ζάχαρη και τα σνακ εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια προσιτή πολυτέλεια για τους καταναλωτές σε περιόδους οικονομικής στασιμότητας. Μη σοκολατούχα προϊόντα με πλούσια υφή παρουσίασαν αύξηση από το 2010 ενώ η κατανάλωση σοκολάτας παρέμεινε σε αύξηση. Μη αναμενόμενοι συνδυασμοί Ζαχαρωτά και σνακ σε δύο στρώσεις και συνδυασμός γεύσεων σε μία μόνο μπουκιά κυριαρχούν [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »
Σελίδα 5 από 512345