Πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Δημητρίου

 

Από τη Διοίκηση του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Πειραιώς ”Η Δήμητρα”, ακολούθησε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Σωματείου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, όπου πολλοί Αρτοποιοί, Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης, παρακολούθησαν την τελετή και μετά το πέρας της αρτοκλασίας ακολούθησε δείπνο στον ΅Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος΅ στον Πειραιά, όπου οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Δημήτριος Ντούρας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους:

“ Σας καλωσορίζουμε στην αποψινή μας εκδήλωση, που σκοπό έχει να τιμήσει τον Άγιο Δημήτριο, προστάτη του Σωματείου μας. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή αφού κοντά μας είναι : o Βουλευτής ΝΔ Β΄ Πειραιά κ.Αν.Νεράντζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στ.Χρήστου, ο Πρόεδρος ΒΕΠ κ.Ανδ.Μιχάλαρος, ο Δ/ντής Δ/νσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά κ.Ρ.Λειβαδάρος. Επίσης παρεβρίσκοντα οι τ.Πρόεδροι του ΣΑΝΠ κ.κ. Ηλ.Έξαρχος, Δ.Ντάκας και Ι.Καλαμπόκας, ο τ.Γεν. Γραμματέας ΣΑΝΠ κ.Χ.Πάντος, ο τ.Ταμίας ΣΑΝΠ κ.Θ.Παπούλης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ανατ. Αττικής και Γεν.Γραμματέας της ΟΑΕ κ.Χρ.Κούτσικος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αιγίου κ.κ.Αρ.Τηλιγάδας και Ανδρ. Παπαιωάννου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κορίνθου κ. Ι.Βακάλογλου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αθηνών κ.Χ.Μάνος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο τ. Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ κ.Ευθ.Πάντος.

Από τις εταιρείες μας τιμούν με την παρουσία τους : οι κ.κ.Δ.Αντωνόπουλος & Στ. Αντωνόπουλος από τηνεταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, ο κ.Ν.Λούλης Πρόεδρος της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ ο κ.Μ.Καρύδης από την εταιρεία ΔΕΛΤΑ ΑΕ η κ.Παυλ.Χατζηκρανιώτη από την εταιρεία ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΕ ο κ.Ν.Αντζουλάτος από την εταιρεία ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ ο κ.Κ.Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ ΕΕ ο κ.Βενέτης από την εταιρεία ΒΥΖΗΣ ΜΥΛΟΙ ΘΗΒΩΝ ΑΒΕΕ ο κ.Χρ.Αλμπάνης από την εταιρεία ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΕ και εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΓΝΟ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ, ΔΩΡΙΚΟΝ, ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ ΑΕ, ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΒΕΕ, ΣΤ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ.

Παρεβρίσκονται ακόμη ο κ.Γ.Σηφοστρατουδάκης Δ/ντής του περιοδικού “Ο αρτοποιός και η δουλειά του”, και ο κ.Τ.Κορμπάκης από το περιοδικό ‘’Βιοτεχνική Αρτοποιία – Ζαχαραπλαστική’’.

Επίσης με τηλεγράφημα ευχήθηκε ο τ.Πρόεδρος ΟΑΕ & ΣΑΑΠΠ κ.Ν.Νούσιας καλή επιτυχία στην εκδήλωση μας.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΔΕΛΤΑ ΑΕ που με την ευγενική χορηγία της κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων της εκδήλωσης, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της.

Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία ΣΤ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για το γλυκό επιδόρπιο που προσέφερε στην εκδήλωσή μας. Σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλά λόγια, άλλωστε σκοπός της αποψινής εκδήλωσης είναι να περάσουμε κάποιες ευχάριστες ώρες μεταξύ μας οι συνάδελφοι αρτοποιοί καθώς και με τους συνεργάτες μας, που χρόνια τώρα στηρίζουν τον αρτοποιητικό κλάδο. Εξάλλου όπως λέει ο σοφός λαός “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”, και τη “φτώχεια” τη βιώνουμε όλοι μας, δεν χρειάζεται άλλη. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε Καλή Διασκέδαση.

 

AΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά