Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13.00μμ., πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Σωματείου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, όπου Αρτοποιοί, Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης, παρακολούθησαν την τελετή και μετά το πέρας της αρτοκλασίας ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο ‘’Bowling Center” στην περιοχή Καστέλα στον Πειραιά.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Δημήτριος Ντούρας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι Βουλευτές της ΝΔ Β΄ Πειραιά κ.κ. Ι. Τραγάκης & Αν. Νεράντζης, ο κ. Π. Μελάς Βουλευτής Α΄ Πειραιά – ΑΝ.ΕΛ. ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στ. Χρήστου, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Στ. Κασιμάτης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λ. Τζανής, ο Δ/ντής Δ/νσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά κ. Ρ. Λειβαδάρος.

Επίσης παρευρίσκονται ο τ. Πρόεδροι του ΣΑΝΠ & ΟΑΕ κ. Ηλ. Έξαρχος, οι τ. Πρόεδροι κ.κ. Δ. Ντάκας, Μ. Έξαρχος και Ι. Καλαμπόκας, ο τ. Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ & ΟΑΕ κ. Ν. Νούσιας, ο Πρόεδρος του ΗΣΠ & τ. Γ. Γραμματέας κ. Δ. Λένης, ο τ. Γεν. Γραμματέας ΣΑΝΠ κ. Χ. Πάντος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ανατ. Αττικής και Γεν. Γραμματέα της ΟΑΕ κ. Χρ. Κούτσικος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αιγίου κ.κ. Αρ. Τηλιγάδας και Ανδρ. Παπαϊωάννου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κορίνθου κ. Ι. Βακάλογλου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αθηνών κ. Χ. Μάνος.

Από τις εταιρείες μας τιμούν με την παρουσία τους:

οι κ.κ. Δ. Αντωνόπουλος & Στ. Αντωνόπουλος από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ,

ο κ. Κουρλαμπάς από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡ.ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΕΠΕ

ο κ. Μ. Καρύδης από την εταιρεία ΔΕΛΤΑ ΑΕ

η κ. Ι. Χατζηκρανιώτη από την εταιρεία ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΕ

ο κ. Κ. Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ ΕΕ

ο κ. Β. Νούσης από την εταιρεία ΝΟΥΣΗΣ Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ο κ. Ν. Σούρσος από την εταιρεία ΔΩΡΙΚΟΝ ΑΕ

και εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ, ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ ΑΕ, ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΒΕΕ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛH ΑΕ, ΣΤ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, SEFCO ZEELANDIA AE. Παρευρίσκονται ακόμη η κ. Β. Γεωργιλά από την ‘’Εφημερίς των Αρτοποιών’’, ο κ. Γ. Σηφοστρατουδάκης Δ/ντής του περιοδικού ‘’Ο αρτοποιός και η δουλειά του’’, και ο κ. Τ. Κορμπάκης από το περιοδικό ‘’Βιοτεχνική Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική’’.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά