Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2012

Από το Σωματείο Αρτοποιών Ν.Πειραιώς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΟΞΕΝΙΑ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.

Την εορταστική αυτή εκδήλωση, που στέφθηκε με επιτυχία, τίμησαν με την παρουσία τους Συνάδελφοι Αρτοποιοί με τις συζύγους και τα παιδιά τους καθώς και πολλοί Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Δημήτριος Ντούρας απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους:

“Κύριοι Βουλευτές, Αγαπητοί Πρόεδροι,Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες της τάξης, Αγαπητοί Συνάδελφοι,Κυρίες και Κύριοι,

Σας χαιρετούμε και σας καλωσορίζουμε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας, που γίνεται προς τιμή της Γυναίκας – Αρτοποιού.

Δεν θέλω να σας κουράσω με κάποιους κοινότυπους λόγους, γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Αισθανόμαστε, λίγο ως πολύ, φοβισμένοι και κουρασμένοι από αυτά που γίνονται γύρω μας συνέχεια. Ένας λόγος που δεν μιλώ γι αυτά είναι ότι δεν θέλω να επισκιάσω τη σημερινή μέρα με όλα τα προβλήματα που έχουμε.

Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υπομονή, επιμονή και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα τα δύο τελευταία είναι τα μόνα που μας έχουν απομείνει και με τα μόνα που μπορούμε να παλέψουμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω αλλά μόνο μπροστά. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Τέλος, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω την εταιρεία PURATOS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, που συνέβαλε στην πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης, με την ευγενική χορηγία των προΐόντων της.”

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε τη Γραμματέα του Η.Σ.Π. κ.Ζαραλίκου, να κόψει την πίτα, όπου κατόπιν κληρώσεως το όμορφο γούρι κέρδισε ο αρτοποιός κ.Ηλίας Ντούρας.

Ακολούθησαν τρεις ακόμα κληρώσεις στις οποίες κληρώθηκαν δώρα, τα οποία κέρδισαν αρτοποιοί, που ήταν προσφορά της εταιρείας PURATOS EΛΛΑΣ AEBE.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κ.Δ.Καρύδης, ο Βουλευτής Β΄Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κ.Γρ.Νιώτης, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά της Ν.Δ. κ.Π.Μελάς, οι Βουλευτές Β΄ Πειραιά της Ν.Δ. κ.κ.Ι.Τραγάκης και Αν.Νεράντζης, ο Περιφερειάρχης Πειραιά κ.Στ.Χρήστου, ο Διευθυντής Δ/νσης Ανάπτυξης Πειραιά κ.Ρ.Λειβαδάρος, ο Πρόεδρος ΒΕΠ κ.Αν.Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος ΕΕΠ κ.Γ.Μπενέτος, η Γραμματέας του ΗΣΠ κ.Αγ. Ζαραλίκου.

Επίσης παρέστησαν ο κ.Ν.Νούσιας τ.Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ & ΟΑΕ, ο κ.Δ.Ντάκας τ.Πρόεδρος ΣΑΝΠ, ο κ.Μ.Έξαρχος τ.Πρόεδρος ΣΑΝΠ, ο κ.Γ.Καλαμπόκας τ.Πρόεδρος ΣΑΝΠ, οκ.Χ.Πάντος τ.Γ.Γραμματέας ΣΑΝΠ, ο κ.Χρ.Κούτσικος Πρόεδρος Σωματείου Αρτοποιών Αν.Αττικής και Γ.Γραμματέας ΟΑΕ, ο κ.Ι.Βακάλογλου Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κορίνθου, η κ.Μ.Σοκολάκη Αντιπρόεδρος ΣΑΑΠΠ.

Από τις εταιρείες παρέστησαν ο κ.Δ.Αντωνόπουλος από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, ο κ.Λυκούρας από την εταιρεία Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, ο κ.Κ.Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ ΕΕ, ο κ.Ν.Σούρσος από την εταιρεία ΔΩΡΙΚΟΝ ΑΕ, ο Κ.Ηλίας από την εταιρεία PRETZEL WAY ΑΕ, ο κύριος Β. Νούσης από την εταιρεία ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΣΗΣ – Α’ ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, και εκπρόσωποι των εταιρειών ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΕ, MYΛOI KEΠENOY AE, CREDIN ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ, ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ – ΕΛΛ. ΦΟΥΡΝΟΣ, MASTER MARTINI.

Παρέστησαν επίσης η κ.Βιλ. Γεωργιλά – Γρίκα, Δ/ντρια της Εφημερίδας με τίτλο ¨Η Εφημερίς των Αρτοποιών¨, ο κ.Γ.Σηφοστρατουδάκης εκδότης του περιοδικού με τίτλο ¨Ο Αρτοποιός και η δουλειά του¨ και ο κ.Τ.Κορμπάκης, συνεργάτης του περιοδικού της ΟΑΕ με τίτλο ¨Βιοτεχνική Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική¨.

Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές με εδέσματα, τα οποία ήταν προσφορά της εταιρείας PURATOS ΕΛΛΑΣ AEΒΕ και τα απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι. Τελειώνοντας οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσπάθεια που καταβάλλουν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τις σχέσεις μεταξύ των Συναδέλφων Αρτοποιών, αναβαθμίζουν και προβάλλουν τον κλάδο.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά