Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου, 2011

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Σωματείου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, όπου πολλοί Αρτοποιοί, Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης, παρακολούθησαν την τελετή και μετά το πέρας της αρτοκλασίας ακολούθησε δείπνο στο restaurant ¨ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ¨ στον Πειραιά, όπου οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Δημήτριος Ντούρας απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους:

“Κύριοι Βουλευτές,

Κύριοι Πρόεδροι των αδελφών Σωματείων,

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης,

Κυρίες και Κύριοι.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην αποψινή μας εκδήλωση που σκοπό έχει να τιμήσει τον Άγιο Δημήτριο, προστάτη του Σωματείου μας.

Το Σωματείο μας, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι πάντα δίπλα στον Αρτοποιό και μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, τόσο με τη διαμόρφωση νέων συνθηκών και πρακτικών όσο και με την παροχή κάθε είδους βοήθειας στα μέλη μας, προσπαθεί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του κλάδου μας, ο οποίος πλήττεται άμεσα από τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι βιώνουμε.

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων, για τις οποίες είμαστε λίγο πολύ όλοι ενημερωμένοι, ίσως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην μείνουμε μόνοι, αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε τους όποιους φόβους μας. Τα μειονεκτήματά μας πρέπει να τα αφήσουμε να γίνουν μέρος των αλλαγών, που καλώς ή κακώς γίνονται, και να ασχοληθούμε μόνο με τα όποια πλεονεκτήματα έχουμε. Και έχουμε πολλά ακόμη από αυτά :

Είμαστε ένας κλάδος που έχει λόγο στην παραγωγή και στην ελληνική προστιθέμενη αξία.

Είμαστε ένας κλάδος που έχει λόγο και στο εμπόριο.

Τέλος, είμαστε ένας κλάδος που το μόνο κεκτημένο είναι το δικαίωμα στο μέλλον που έχει.

Aυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να τολμήσουμε να ζητήσουμε βοήθεια από το διπλανό μας Συνάδελφο ή το Συνεργάτη μας. Για αυτό ακριβώς απαιτείται η συνεργασία, η συλλογικότητα και η αλληλοβοήθεια, η ουσιαστική μεταξύ μας επικοινωνία, που προάγουν την εξέλιξη του κλάδου και θα μας βοηθήσουν να χαράξουμε τη μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και σας ευχόμαστε Καλή Διασκέδαση.”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιά κ.Δ.Καρύδης, οι Βουλευτές ΝΔ Β΄ Πειραιά κ.κ.Αν.Νεράντζης και Ι.Τραγάκης, ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά κ. Π.Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ.Στ.Χρήστου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Β.Μιχαλολιάκος και ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ.Λ.Τζανής.

Επίσης παρευρέθησαν οι τ.Πρόεδροι του ΣΑΝΠ κ.κ. Μιχ.Έξαρχος και Ι.Καλαμπόκας, ο τ.Γεν.Γραμματέας ΣΑΝΠ κ.Χ.Πάντος, ο τ.Ταμίας ΣΑΝΠ κ.Θ.Παπούλης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ανατ.Αττικής και Γεν.Γραμματέας της ΟΑΕ κ.Χρ.Κούτσικος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αιγίου κ.κ.Αρ.Τηλιγάδας και Ανδρ.Παπαιωάννου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αθηνών κ.Ευθ.Πάντος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του και ο Δ/ντής Δ/νσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά κ.Ρ.Λειβαδάρος.

Από τις εταιρείες μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δ.Αντωνόπουλος από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ,

ο κ.Λύκουρας από την εταιρεία Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ

ο κ.Βενέτης από την εταιρεία ΒΥΖΗΣ ΜΥΛΟΙ ΘΗΒΩ Ν ΑΒΕΕ

ο κ.Ανδρ..Μπούτσης από την εταιρεία ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ

και εκπρόσωποι των εταιρειών ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΒΕΕ, ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ ΑΕ, ΣΤ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ.

Παρευρέθησαν ακόμη η κ.Βιλελμίνη Γεωργιλά – Γρίκα, Δ/ντρια της ‘’Εφημερίς των Αρτοποιών’’ και ο κ.Τ.Κορμπάκης από το περιοδικό ‘’Βιοτεχνική Αρτοποιία – Ζαχαραπλαστική’’.

Τέλος, με τηλεγράφημα ευχήθηκε ο τ.Πρόεδρος ΟΑΕ & ΣΑΑΠΠ κ.Ν.Νούσιας καλή επιτυχία στην εκδήλωση μας, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα ενότητας και συνεργασίας για τα δύο μεγάλα Σωματεία της χώρας, Πειραιά και Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Πειραιώς θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει και να αναφέρει τις εταιρείες που με την ευγενική τους χορηγία κάλυψαν μέρος των εξόδων και συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης:

ΜΥΛΟΙ ΑΦΩΝ ΜΑΡΡΑ ΑΕ

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ

ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά