ΣΑΝΠ

,

Υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων ΛΑΕΚ

seminar

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Το Σωματείο μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του με σκοπό να καταρτίσει τα μέλη του και στην προσπάθειά του να τα βοηθήσει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς, συμμετέχει στην υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων ΛΑΕΚ. Τα Σεμινάρια αυτά είναι επιδοτούμενα για τους εργαζόμενους (μετά το πέρας των Σεμιναρίων και αφού έχουν παρακολουθήσει όλες τις [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Mείωση της ζάχαρης και του νατρίου: Ισχυρές τάσεις στην αρτοποιία

zaxari

  H αρτοποιία είναι ένας τεράστιος και συνεχώς εξελισσόμενος τομέας τροφίμων. Από το πρωινό μέχρι τα σνακ και τα σάντουιτς, ο κλάδος της αρτοποιίας έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από ορισμένες από τις κορυφαίες τάσεις στη βιομηχανία των τροφίμων. Καθώς οι καταναλωτές αναζητούν πιο υγιεινές επιλογές για να βελτιώνουν τον τρόπο ζωής τους, ο ορισμός [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Ασφαλής χειρισμός υλικών για την παραγωγή εορταστικών γλυκισμάτων

OG9P0E0

  Την περίοδο των εορτών, με τα τόσα γλυκίσματα που θα παραχθούν, ένα από τα βασικά μυστικά επιτυχίας που πρέπει να προσέξει ο ζαχαροπλάστης είναι ο σωστός χειρισμός των υλικών. Η σωστή επιλογή, χρήση και συντήρηση των υλικών είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί ζωντανό το άρωμα και η γεύση που προσφέρει το κάθε υλικό στο [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Ετήσια εορταστική εκδήλωση από τo Σωματείο Αρτοποιών Πειραιά

IMG-7d2a7b901661659e56b33dafa4823237-V

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η ετήσια εορταστική εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, προστάτη του Σωματείου. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, Μητρόπολη του Πειραιά τελέσθηκε αρτοκλασία, όπου Αρτοποιοί με τις οικογένειές τους, Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης, παρακολούθησαν την τελετή και μετά το [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Το παγωτό και η θέση του στην ελληνική αγορά

1caec149640903.58ba502cbf386

    Το παγωτό έχει τη δική του θέση στην ελληνική αγορά. Το παγωτό θυμίζει καλοκαίρι, παραπέμπει στην ανεμελιά των ζεστών ημερών του χρόνου, είναι ένα προϊόν που οι Έλληνες αγαπούν και οι τουρίστες τιμούν δεόντως όταν επισκέπτονται τη χώρα μας. Οι επαγγελματίες του χώρου τροφίμων είναι σημαντικό να γνωρίζουν τα μέσα που υπάρχουν προκειμένου [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »

Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων

food safety

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για τον Έλεγχο των Τροφίμων (EFSA) προτείνει μια νέα, απλοποιημένη προσέγγιση στη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων για τις μικρές επιχειρήσεις, όπως τα αρτοποιεία και τα καταστήματα διάθεσης παγωτού. Η εφαρμογή περίπλοκων αναλύσεων επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) είναι συχνά πέραν των δυνατοτήτων τους. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος η [...]

0 Αφήστε τα σχόλιά σας »
Σελίδα 1 από 712345...Τελευταία »