Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2016

Από το Σωματείο Αρτοποιών Ν.Πειραιώς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Tην Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ» στην Ακτή Μικρολίμανου στον   Πειραιά, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.

Την εορταστική αυτή εκδήλωση, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Συνάδελφοι Αρτοποιοί με τις συζύγους και τα παιδιά τους καθώς και πολλοί Φίλοι και Συνεργάτες της τάξης.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Δημήτριος Ντούρας απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους: «Σας καλωσορίζω στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας και σας ευχαριστώ θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ στον Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας  κ.Γ.Τσουκαλά, να του ευχηθώ τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και  εύχομαι σύντομα να γυρίσει γερός και δυνατός  και να σταθεί  δίπλα μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια στέκεται και βοηθά πάντα στο Σωματείο μας.

Επί τη ευκαιρία της πρόσφατης απεργίας θα  ήθελα να αναφερθώ και να πω ότι είχαμε αρκετή  επιτυχία  αφού αρκετά μαγαζιά έκλεισαν δείχνοντας την αντίθεσή τους για το γνωστό φορολογικό και ασφαλιστικό θέμα, που για μένα προσωπικά, αυτά τα δύο μαζί, είναι θέμα «δημευτικό»,  με την έννοια του δημεύω, αφού επί της ουσίας όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης  έχει δημεύσει εισοδήματα, θέσεις εργασίας, περιουσίες, έχει δημεύσει την επιχειρηματικότητα.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη συγκυρία  όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καταβάλλουμε  προσπάθεια για να διοργανώνουμε εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ως στόχο να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις μεταξύ των Συναδέλφων Αρτοποιών, τις σχέσεις μεταξύ Αρτοποιών και εταιρειών που στηρίζουν το Σωματείο και τον κλάδο μας όπως επίσης και  να αναβαθμίζουν   και κυρίως  να  προβάλλουν  τη  Βιοτεχνική Αρτοποιία. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υπήρξε αθρόα προσέλευση των Αρτοποιών του Πειραιά με τις οικογένειές τους, οι οποίοι έτσι δείχνουν ότι εκτιμούν τη συνεχή  προσπάθεια και το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε την προάσπιση των συμφερόντων της Βιοτεχνικής Αρτοποιίας.

Σήμερα όμως είναι ημέρα γιορτής και χαράς, καθώς η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη Γυναίκα – Αρτοποιό, σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επαγγελματικές επιτυχίες για όλους μας.

Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος κάλεσε μια εκ των παρισταμένων γυναικών Βουλευτών να  κόψει  την  πίτα,  αναφέροντας ότι έχει γίνει παράδοση για το Σωματείο η εορτή της πίτας να αφιερώνεται κάθε χρόνο στη Γυναίκα – Αρτοποιό.  Η Βουλευτής κ.Σταματάκη Ελένη έκοψε την πίτα, όπου κατόπιν κληρώσεως το όμορφο γούρι    κέρδισε η κ.Μ.Βανίλα. Κατόπιν μοιράστηκαν σε  όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση  αναμνηστικά γούρια.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Βουλευτής Β΄Πειραιά της  ΝΔ κ.κ.Ι.Τραγάκης (& τ.Α΄Αντιπρόεδρος της Βουλής), ο Βουλευτής Α΄Πειραιά της ΝΔ κ.Δ.Κατσαφάδος, η Βουλευτής Β΄Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ κ.Ευαγ.Καρακώστα, οι Βουλευτές Α΄Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ κ.Ελ.Σταματάκη& κ.Γ.Γεννιά, ο τ.Διευθυντής Δ/νσης Ανάπτυξης Πειραιά κ.Ρ.Λειβαδάρος.

Επίσης παρευρέθηκαν, ο κ.Δ.Ντάκας τ.Πρόεδρος ΣΑΝΠ, ο κ.Γ.Καλαμπόκας τ.Πρόεδρος ΣΑΝΠ & ΣΑΑΠΠ, ο κ.Ν.Νούσιας τ.Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ & ΟΑΕ, ο κ.Δ.Λένης Πρόεδρος του Η.Σ.Π. & τ.Γεν.Γραμματέας ΣΑΝΠ, ο κ.Χ.Πάντος τ.Γ.Γραμματέας ΣΑΝΠ, ο κ.Ι.Μάνος Β΄ Αντιπρόεδρος της ΟΑΕ, ο κ.Ευθ.Βασιλείου Πρόεδρος Συνδέσμου Ζαχαροπλαστών Πειραιά.

Από τις εταιρείες παρευρέθηκαν οι κ.Δ. & Στ. Αντωνόπουλος από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ,  ο  κ.Δ.Δρακουλάκης & η κ. Άν. Δρακουλάκη από την εταιρεία Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, οι κ.Θ. & Χρ.Κουρλαμπάς από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡ.ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΕΠΕ, ο κ.Κ.Γιαννακούρης & η κ.Εφ.Γιαννακούρη από την εταιρεία Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ ΕΕ, ο κ.Γ.Σούρσος από την εταιρεία ΔΩΡΙΚΟΝ ΑΕ, η κ.Γ.Χατζηκρανιώτη από την εταιρεία ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΕ, ο κ.Τ.Βενέτης εκπρόσωπος της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΑΦΩΝ ΜΑΡΡΑ ΑΕ και εκπρόσωποι των  εταιρειών ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ ΑΒΕΕ, MYΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΕΒΕ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, ΣΤ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ.

Παρευρέθηκαν επίσης η κ.Βιλ.Γεωργιλά, Δ/ντρια της Εφημερίδας με τίτλο «Η νέα Εφημερίς Αρτοποιών», ο κ.Γ.Σηφοστρατουδάκης Δ/ντής του περιοδικού με τίτλο
«Ο Αρτοποιός και η δουλειά του», η κ.Ζ.Παπαφωτίου από το περιοδικό «Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική».

ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά