Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2011

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Αρτοιποιών Νομού Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11.30π.μ., στο Ξενοδοχείο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΟΞΕΝΙΑ. Την εορταστική αυτή εκδήλωση, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τίμησαν με την παρουσία τους συνάδελφοι Αρτοποιοί με τις συζύγους και τα παιδιά τους καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της τάξης. Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Δημήτριος Ντούρας απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους:

“Κύριοι βουλευτές, αγαπητοί πρόεδροι, αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες της τάξης, αγαπητοί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι,

Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα στην κοπή της πίτας του Σωματείου μας.”

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Σωματείου στάθηκε στην ανάγκη συσπείρωσης και αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων αρτοποιών: “Ο φόβος που έχει δημιουργηθεί για το σήμερα και το αύριο του καθενός μας, αποτελεί ένα από τα πιο ύπουλα “όπλα” της τωρινής πραγματικότητας. Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να τον ξεπεράσουμε είναι να βρούμε συμπαράσταση στους δικούς μας ανθρώπους και να νιώσουμε την παρουσία τους δίπλα μας. Απλά κοιτάξτε γύρω σας!! Σίγουρα θα δείτε κάποιον δικό σας συνάδελφο, κάποιον δικό σας συνεργάτη!! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας.

Τέλος, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω την εταιρεία SEFCO ZEELANDIA, που μας βοήθησε στην πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης, με την ευγενική χορηγία των προΐόντων της.”

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε την Αντιδήμαρχο κ.Σαρρή να κόψει την πίτα, όπου κατόπιν κληρώσεως το όμορφο γούρι κέρδισε η αρτοποιός κ.Αλεξάνδρα Στόλη.

Ακολούθησαν τρεις ακόμα κληρώσεις στις οποίες κληρώθηκαν προϊόντα αρτοποιίας που ήταν προσφορά των εταιρειών SEFCO ZEELANDIA και FAMIGLIA DI PASTA. Τα παραπάνω προϊόντα κέρδισαν οι αρτοποιοί κ.κ. Π.Μπόκας, Μ.Λώνας και Σπ.Γούνης. Στη συνέχεια εδόθησαν αναμνηστικά δώρα σε όλες τις γυναίκες – αρτοποιούς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κος Δ.Καρύδης, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά της Ν.Δ. κος Π.Μελάς, οι Βουλευτές Β΄ Πειραιά της Ν.Δ. κοι Ι.Τραγάκης και Αν.Νεράντζης, ο Περιφερειάρχης Πειραιά κος Στ.Χρήστου, η Αντιδήμαρχος Πειραιά κα Σαρρή, ο Δημ.Σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κος Αν.Βενέτης, ο Διευθυντής Δ/νσης Ανάπτυξης Πειραιά κος Ρ.Λειβαδάρος.

Επίσης παρέστησαν ο κος Ηλ.Έξαρχος τέως Πρόεδρος ΣΑΝΠ & ΟΑΕ, ο κος Ν.Νούσιας τέως Πρόεδρος ΣΑΑΠΠ & ΟΑΕ, ο κος Δ.Ντάκας τέως Πρόεδρος ΣΑΝΠ, ο κος Μ.Έξαρχος τέως Πρόεδρος ΣΑΝΠ, ο κος Δ.Λένης Πρόεδρος του ΗΣΠ και τέως Γ.Γραμματέας ΣΑΝΠ, ο κος Χρ.Κούτσικος Πρόεδρος Σωματείου Αρτοποιών Αν.Αττικής και Γ.Γραμματέας ΟΑΕ, ο κος Ι.Βακάλογλου Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κορίνθου, οι κοι Β.Τζώρτζης και Π.Σαχινίδης Πρόεδρος και Γ.Γραμματέας του Σωματείου Αρτοποιών Τ.Δ. Πρωτευούσης ¨Ο Αγ.Παντελεήμων¨, ο κος Μ.Χαραλαμπίδης Πρόεδρος του Σωματείου Αρτεργατών Πειραιά.

Από τις εταιρείες παρέστησαν ο κος Ι.Κολλάρος από την εταιρεία SEFCO ZEELANDIA, οι κ.κ.Δ & Στ.Αντωνόπουλος από την εταιρεία Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, ο κος Αντζουλάτος από την εταιρεία ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ, ο κος Γ.Λαούδης από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ, ο κος Θ.Κουρλαμπάς από την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡ.ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΕΠΕ, ο κ.Κ.Γιαννακούρης από την εταιρεία Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ ΕΕ, ο κ.Λύκουρας από την εταιρεία Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ , ο κ.Ν.Σούρσος από την εταιρεία ΔΩΡΙΚΟΝ, ο Κ.Ηλίας από την εταιρεία PRETZEL WAY, ο κος Αλμπάνης από την εταιρεία CLIVANEXPORT ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΕ, και εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΕ, ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ, ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ,ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΕ, FAMIGLIA DI PASTA. Παρέστησαν επίσης η κα Βιλ. Γεωργιλά – Γρίκα, Δ/ντρια της Εφημερίδας με τίτλο ¨Η Εφημερίς των Αρτοποιών¨, ο κος Γ.Σηφοστρατουδάκης Δ/ντής του περιοδικού με τίτλο ¨Ο Αρτοποιός και η δουλειά του¨ και ο κος Τ.Κορμπάκης, συνεργάτης του περιοδικού της ΟΑΕ με τίτλο ¨Βιοτεχνική Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική¨.

Με τηλεγραφήματα ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην όμορφη εκδήλωσή μας, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Εμμ.Μπεντενιώτης, Ι.Διαμαντίδης και Γρ.Νιώτης καθώς και ο Δήμαρχος Περάματος κ.Π.Ζουμπούλης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές με εκλεκτά εδέσματα, τα οποία ήταν προσφορά της εταιρείας SEFCO ZEELANDIA AE και τα απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι. Τελειώνοντας οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσπάθεια που καταβάλλουν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τις σχέσεις μεταξύ των Συναδέλφων Αρτοποιών και βεβαίως αναβαθμίζουν και προβάλλουν τον κλάδο.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά