Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας

Ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου το μεγαλύτερο πρόγραμμα πολιτικής απασχόλησης που έχει υλοποιήσει ποτέ η Πολιτεία για την στήριξη των ανέργων και των μακροχρόνια ανέργων.

Οι επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να συμπληρώνουν τα σχετικά έντυπα αναγγελίας πρόσληψης και υπεύθυνης δήλωσης που έχουν ανέβει στον ιστότοπο της ΕΡΓΑΝΗ και να προσλαμβάνουν νέο προσωπικό απολαμβάνοντας τα ειδικά οφέλη του νέου προγράμματος με κυριότερο την επιδότηση όλων των ασφαλιστικών εισφορών σε κάθε νέα πρόσληψη για 6 μήνες, συμπεριλαμβανομένων και των αναλογουσών εισφορών για τα δώρα και το επίδομα άδειας.

Το νέο πρόγραμμα προσφέρει ειδική μέριμνα για τους μακροχρόνια ανέργους καθώς για κάθε νέα πρόσληψη εγγεγραμμένου στα μητρώα του ΟΑΕΔ για πάνω από 12 μήνες, το κράτος θα επιδοτεί επιπλέον την νέα πρόσληψη με ποσό 200 ευρώ στον ονομαστικό του μισθό.

Βλέπε αναγγελία του προγράμματος στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως καθώς και τα νέα ειδικά έντυπα για τους εργοδότες

Βλέπε σχετική είδηση του κόμβου «Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας – Δημοσιεύθηκε η απόφαση και το έντυπο συμπλήρωσης στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ»

Πηγή: taxheaven.gr

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά