Ανακοίνωση για μέτρα υγιεινής σε αρτοποιεία

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα βιώσαμε ξαφνικά τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά μας και όλα όσα ξέραμε ανατράπηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια πρωτόγνωρη κρίση.

Παρόλα αυτά όμως ο Φούρνος της Γειτονιάς και όλοι οι Συνάδελφοι, πιστοί στο λειτούργημά μας και τις αξίες μας, αποδεικνύουμε στην πράξη ότι και στα πιο δύσκολα δίνουμε ένα ηχηρό “παρών” και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους καταναλωτές μας, ανταποκρινόμενοι επάξια στις απαιτήσεις των ημερών.

Η ατομική ευθύνη και η κοινωνική συνείδηση είναι έννοιες αναγκαίες όσο ποτέ άλλοτε και αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό που προέχει είναι η ΥΓΕΙΑ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ όλων μας.

Σας εφιστούμε την προσοχή να τηρείτε τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα, τόσο με τη σχετική εγκύκλιο για τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοιού με αρ.πρωτ. Δ1γ/Γ.Π./Οικ19955/ 20-03-20, όσο και με τα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν, οι υπεύθυνοι των αρτοποιείων πρέπει να εξασφαλίζουν την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, την τήρηση των μέτρων απολύμανσης των αρτοποιείων, την τήρηση των μέτρων υγιεινής των εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά