Υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων ΛΑΕΚ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του με σκοπό να καταρτίσει τα μέλη του και στην προσπάθειά του να τα βοηθήσει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς, συμμετέχει στην υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων ΛΑΕΚ.

Τα Σεμινάρια αυτά είναι επιδοτούμενα για τους εργαζόμενους (μετά το πέρας των Σεμιναρίων και αφού έχουν παρακολουθήσει όλες τις ώρες – εισπράττουν διακόσια ευρώ/άτομο), υλοποιούνται απογευματινές ώρες στα γραφεία του Σωματείου μας και είναι διάρκειας σαράντα ωρών (δέκα απογευματινά μαθήματα).

Το Σωματείο μας θα προβεί στην υλοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων για τους ασφαλισμένους εργαζόμενους στα αρτοποιεία του Πειραιά, τα οποία θα αναφέρονται σε θέματα αρτοποιίας, όπου μπορεί να ενσωματωθεί το δεκάωρο πρόγραμμα για την Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων – ΕΦΕΤ, για να δώσουν εξετάσεις και να πάρουν το πιστοποιητικό ΕΦΕΤ το οποίο είναι απαραίτητο να υπάρχει στο αρχείο προσωπικού της επιχείρησής σας ( όσοι εργαζόμενοι δεν το έχουν ήδη πάρει). Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ώστε να ενημερωθούν για θέματα αρτοποιίας που τους αφορούν και παράλληλα να πάρουν την επιδότηση (διακόσια ευρώ/άτομο).

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι αρτοποιοί να επικοινωνήσουν άμεσα με το Σωματείο για δήλωση συμμετοχής των εργαζομένων τους.

ΘΕΜΑ 2o : ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τέλος Μαρτίου 2019 το Υπουργείο Εργασίας θα προχωρήσει στη νομοθέτηση της ρύθμισης οφειλών, μέχρι και 31/12/2018, προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Η αποπληρωμή θα γίνεται σε έως 120 δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης τα πενήντα ευρώ.

Σας επισημαίνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στη νέα ευνοϊκή ρύθμιση, είναι να έχουν πληρωθεί οι ασφαλιστικές εισφορές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2019, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να υπαχθείτε στη νέα ρύθμιση.

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά